Prijzen

Intakegesprek: €45 

 

Individueel: €50 per sessie (45min)

 

Koppel/Ouder&Kind: €70 per sessie (60min)

 

Gezin/Kleine groep: €95 per sessie (75min)

 

Afrekenen kan contant of via Payconiq. Er is geen mogelijkheid om met de bankkaart te betalen. Voor organisaties is er steeds de mogelijkheid om via factuur te werken.

 


Algemene voorwaarden

Indien u een sessie wenst te annuleren vragen wij om hiervoor steeds telefonisch contact op te nemen. Annuleren kan kosteloos tot 48u voor de geplande afspraak. Indien u later afzegt of niet aanwezig bent op het geplande tijdstip zijn wij genoodzaakt de kosten van de sessie gedeeltelijk of volledig aan te rekenen.

 

Voor de veiligheid is het noodzakelijk om steeds gesloten schoenen te dragen. Tijdens de wintermaanden kan het behoorlijk nat en modderig liggen, dus regenlaarzen of goede waterdichte schoenen zijn geen overbodige luxe. Gezien de sessies steeds in de buitenlucht plaatsvinden is het belangrijk u te kleden naar de weersomstandigheden.

 

Bij hevig onweer (bliksem en donder, bijzonder stevige rukwinden) of een aanhoudende hittegolf (meer dan 32°C gedurende een langere periode) is het voor de paarden niet mogelijk om te werken. In deze uitzonderlijke omstandigheden kan het zijn dat we u contacteren om de afspraak te verplaatsen naar een latere datum.